Okategoriserade

BOM Bild – Lera, dröm-uppgift

IMG_7661.JPG

Vi fick en uppgift att gestalta hur vi tror att drömprocessen i hjärnan går till, med hjälp av lera. Och vi har valt att tolka det som om att det i hjärnan finns olika slags rum: ett ”dröm-rum” som är själva rummet där drömmen existerar. Utanför rummet i mitten finns andra rum, där till exempel monster är instängda (dessa används för att skapa mardrömmar) och ett rum för alla goda varelser eller känslor (som används för att skapa lyckliga drömmar) etc.  Man plockar då ut saker från monster-rummet/goda varelser-rummet och andra rum och lägger sedan i drömrummet för att skapa en dröm. Man kan se det som att man varje gång skapar en dröm-scen, med skådespelare och scenografi, som en teater för hjärnan.

IMG_7663.JPGIMG_7665.JPG

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s